Aboa Vetus & Ars Nova

Navigaatio

Sisältö

  • Kuva: Jari Nieminen<br />
  • Aboa Vetus & Ars Nova / Kuva: Jari Nieminen
  • Palatsin ylimmässä kerroksessa sijaitseva Biljardisali on 22-paikkainen juhla- ja kokoustila, josta avautuvat upeat jokinäkymät Turun kattojen yli.
  • Aula Cafe tarjoaa tyylikkäät tilat ja herkulliset menukokonaisuudet 25 vieraan illallisista aina 300 hengen cocktail-tilaisuuksiin. Yksityistilaisuuksiin on mahdollista liittää opastetut museokierrokset joko keskiaikaisen kaupungin raunioille tai nykytaiteen uusien ulottuvuuksien pariin.
Javascript is required to view this map.

Aboa Vetus & Ars Nova on historian ja modernin taiteen museo, joka sijaitsee Aurajoen itärannalla Turun ydinkeskustassa, kävelymatkan päässä keskustan hotelleista.
Museon tyylikäs Aula Cafe sopii mm. cocktailtilaisuuksiin ja buffetillallisiin. Juhlatilat avautuvat kesäaikaan sisäpihan viihtyisälle terassialueelle.

Juhlatilaisuuteen voi yhdistää nykytaiteen opastetun kierroksen Ars Novassa tai maanalaisen museokierroksen Aboa Vetuksessa. Entiseen Rettigin suvun palatsiin toteutettu museo esittelee arkeologisissa kaivauksissa esiin tulleita keskiaikaisia katuja ja rakennuksia mieleenpainuvalla tavalla.
Aboa Vetus & Ars Novan inspiroivassa ympäristössä järjestyvät myös kokoukset, seminaarit, luennot ja koulutuspäivät. Valittavana on kaksi uniikkia kokoustilaa, Biljardisali ja Factory.
 
Pyydä tarjous tästä kohteesta
Nimi Tyyppi Paikkamäärä Alue Lisäpalvelut Valitse
FactoryJuhlatila, Kokoustila30-50Turku
BiljardisaliJuhlatila, Kokoustila< 30Turku
AulaJuhlatila, Kokoustila101-200Turku
Aula ja museotilatJuhlatila> 500Turku