Auriga Business Center

Navigaatio

Sisältö

  • Aurigan edustusravintola Ocean View palvelee tilauksesta. Ravintola tarjoaa nimensä mukaisesti hyvän ruuan lisäksi myös erinomaiset maisemat merelle.
  • ​Aurigasta löytyy kaksi eri edustussaunatilaa. Ylimmän kerroksen saunasta avautuvat upeat merinäköalat. Saunahetken lomassa voi rentoutua näköalaterassilla ja ihastella ohi lipuvia matkustajalaivoja. Myös sisätiloista löytyvät viihtyisät oleskelutilat. Voit myös vuokrata pelkästään saunatilan käyttöösi tai esimerkiksi osana kokouspakettia. Edustussaunan voit vuokrata ottamalla yhteyttä aulapalveluihin: Puh:​+358 50 4370998 auriga.portcenter.FMS.FI@sodexo.fi
Javascript is required to view this map.

Auriga Business Center on entinen Linnankiinteistö, joka on restauroitu uuteen loistoon menneitä aikoja kunnioittaen.

Ylimmän kerroksen Ocean View edustusravintola tarjoaa nimensä mukaisesti hyvän ruuan lisäksi myös upeat maisemat merelle. Ocean View soveltuu niin merelliseksi lounasravintolaksi, syntymäpäivien juhlavastaanotoksi kuin tunnelmalliseen illanviettoon  Edustusravintolan yhteydessä ovat myös viihtyisät sauna-ja oleskelutilat sekä näköalaterassi. Saunahetken lomassa voi rentoutua näköalaterassilla ja ihastella ohi lipuvia matkustajalaivoja.Saunatilan voi vuokrata myös pelkästään yksityiseen käyttöön tai esimerkiksi osana kokouspakettia.

​​Aurigan alakerrassa on kokoustiloja jopa 120 hengen ryhmille. Sodexon ammattitaitoinen henkilökunta vastaa vieraiden viihtyvyydestä tarjoten herkulliset kokous- ja edustustarjoilut laajasta valikoimasta. Edustustilojen lisäksi voi kokoukseen yhdistää myös tunnelmallisen illallisen Turun linnassa.

​​Viking Linen ja Silja Linen matkustajaterminaalien sijainti kävelymatkan päässä tuo mahdollisuuden järjestää tehokkaita kokouspäiviä myös Tukholmasta Turkuun saapuville vieraille.

Pyydä tarjous tästä kohteesta
Nimi Tyyppi Paikkamäärä Alue Lisäpalvelut Valitse
AiristoKokoustila< 30TurkuSauna
BaggöKokoustila< 30TurkuSauna
BorstöKokoustila< 30TurkuSauna
HangöKokoustila< 30TurkuSauna
KustaviKokoustila< 30TurkuSauna
KökarKokoustila< 30TurkuSauna
NaantaliKokoustila< 30TurkuSauna
Ravintolakabinetti AJuhlatila< 30TurkuSauna
Ravintolakabinetti BJuhlatila< 30TurkuSauna
Ravintolakabinetti CJuhlatila< 30TurkuSauna
SkåldöJuhlatila, Kokoustila51-100TurkuSauna
Skåldö + BaggöJuhlatila, Kokoustila101-200TurkuSauna
Ravintola FiskarholmenJuhlatila101-200TurkuSauna