Tapahtuma ja Kongressikaupunki Turku

Navigaatio

Sisältö

  • Kuva / Picture: Vesa Aaltonen
  • Kuva / Picture: Vesa Aaltonen
  • Kuva / Picture: Vesa Aaltonen
  • Kuva / Picture: Sirpa Saari
Javascript is required to view this map.

Tärkeitä kokouksia jo vuodesta 1229

Turku on Suomen vanhin kaupunki ja maan suosituimpia kokous-  ja kongressikaupunkeja. Aurajoen maisemissa sijaitsevat kokoustilat, juhlatalot, hotellit ja vehreä kaupunkimaisema muodostavat kokonaisuuden, joka tekee mieleenpainuvan vaikutuksen.
Kongressikaupunki Turku on viehättävä yhdistelmä historiaa, modernia kaupunkikulttuuria ja merellisiä elämyksiä.

Käveltävän kokoinen kaupunki
Turussa voi järjestää suurenkin kokouksen ja tapahtuman ilman yhteiskuljetuksia, kustannuksia säästäen ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
Suurin osa Turun 2200 hotellihuoneesta sijaitsevat ydinkeskustassa, kävelymatkan päässä toisistaan ja Aurajoen rannan kahviloista, ravintoloista ja museoista. Yliopistojen kampus-alue sijaitsee myös kävelymatkan päässä Tuomiokirkkotorista ja uusimmista hotelleista.

Unohtumaton saaristo
Mieleenpainuvinta Turussa on sijainti Saaristomeren rannalla. Turun keskustaa halkova Aurajoki laskee mereen ja avaa 20 000 saaren muodostaman karun ja ainutlaatuisen luonnonmaiseman, joka jatkuu aina Tukholmaan asti.
Turun saaristo on avoinna ympäri vuoden ja tarjoaa kymmeniä saaristokohteita, jotka ovat erikoistuneet kokous- ja juhlajärjestelyihin sekä virkistäviin oheisohjelmiin.

Kongressi 2015 -palkinto dosentti Aimo Sillanpäälle

EOU 2017 Turkuun
ESEB 2019 Turkuun

Hakutermit