Villa Marjaniemi

Navigaatio

Sisältö

  • Tupakkatehtailijan villan nostalgisessa miljöössä yritystilaisuudet, kokoukset ja koulutukset ovat elämys. Päärakennuksessa on erikokoisia ja muunneltavia tiloja 10-250 hengelle, sekä koko talon kattava äänentoistojärjestelmä. Kesäisin lisätilaa tarjoaa upea katettu terassi.
  • Marjaniemessä on hyvin varusteltu keittiö astioineen ja catering-palvelut. Kesäisin Villa Marjaniemeen voi saapua veneellä, rantasauna käytössä keväästä 2014 alkaen.
  • Villa Marjaniemessä voit yhdistää tilaisuuksiin tai juhliin erilaisia oheispalveluita. Ympäröivä luonto ja koko Ruissalon saari tarjoavat loistavat mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen jalan, pyörällä tai vaikkapa meloen. Kartanossa lisäväriä antavat erilaiset teemaillalliset, joihin voit tutustua Villa Marjaniemen sivuilla.
  • Romanttinen hääjuhla, ristiäiset perheen kesken, suuret sukujuhlat, riemukkaat syntymäpäiväjuhlat, nuorekkaat valmistujaisjuhlat tai arvokas muistotilaisuus - kaikki tärkeät perhejuhlat saavat arvoisensa puitteet Villa Marjaniemen uniikissa miljöössä.
  • Villa Marjaniemi, Mutterihuone
  • Villa Marjaniemi, Mutterihuone
  • Villa Marjaniemen yläkerran aulatilat
  • Villa Marjaniemen yläkerran kokoustila
  • Villa Marjaniemen yläkerran kokoustila
Javascript is required to view this map.

Maineikkaan Rettigin tehtailijasuvun v. 1850 rakennuttama, pieteetillä entisöity Villa Marjaniemi sijaitsee Turun Ruissalon saaren itärannalla vanhojen tammipuiden katveessa vain 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.
 
Villa Marjaniemi on suosittu perhejuhlien ja yritystilaisuuksien pitopaikka. Upean luonnon keskellä onnistuvat myös tyky- ja virkistyspäivät. Päärakennukseen mahtuu 250 henkilöä, cocktailtilaisuuksiin jopa enemmän. Kesäisin ensimmäiseen kerrokseen saa runsaasti lisätilaa katetusta terassista.
Keväällä 2014 valmistunut rantasauna terasseineen ja telttoineen lisää asiakaspaikkoja entisestään.
 
Villa Marjaniemi toimii myös tilausravintolana, ja siellä järjestetään äitienpäivä- ja joululounaita sekä erilaisia taide- ja kulttuuritapahtumia. Juhlasali sopii hyvän akustiikkansa ansiosta erinomaisesti erilaisten musiikkitilaisuuksien järjestämiseen.
 
Villa Marjaniemi on avoinna ympäri vuoden.

Pyydä tarjous tästä kohteesta
Nimi Tyyppi Paikkamäärä Alue Lisäpalvelut Valitse
AlakertaJuhlatila, Kokoustila101-200Turku
JuhlasaliJuhlatila, Kokoustila51-100Turku
Katettu terassiJuhlatila51-100Turku
Kokoustila (alakerta, 3 kpl)Kokoustila< 30Turku
Kokoustila (yläkerta, 6 kpl)Kokoustila< 30Turku