Mathildedalin Ruukkitehtaat

Navigaatio

Sisältö

  • Ainutlaatuinen ruukkimiljöö luo puitteet onnistuneelle kokouspäivälle. Se antaa osallistujille unohtumattoman elämyksen, kesken kiireisen arjen!
  • Hotelli Ruukin Majatalo Ruukin Majatalon hotellihuoneet on rakennettu entiseen Koneistamo -rakennuksen tehdashalliin. Hotellissa on 8 kpl 2 hengen huoneita, jotka on sisustettu ruukin henkeen, Industrial & loft -tyyliin. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, sadesuihku ja taulutelevisio. Hotelli on avoinna tilauksesta ryhmille ja yksityishenkilöille.
  • Kankirautavarasto tarjoaa idylliset ja ajanmukaiset kokous- ja koulutustilat 10-80 hengelle. Mukavat, pehmustetut tuolit ja reilun kokoiset, tummat puupöydät mahdollistavat intensiivisenkin työskentelyn. Taukojen aikana on mukava vaihtaa paikkaa ja istuskella sohvanurkkauksessa tai keinutuoleissa.
  • Onnistuneeseen kokouspäivää kuuluu hyvä ruoka. Nämä palvelut tuottavat vieressä sijaitsevat ravintola Ruukin Krouvi ja kahvila Kyläkonttori. Ruoka tehdään meillä sydämellä ja hyvistä raaka-aineista alusta alkaen.
  • Kokous- ja juhlatila Kankirautavarasto soveltuu myös juhlapaikaksi 20-80 hengelle: syntymäpäivät, sukujuhlat, häät, ylioppilasjuhlat jne.
Javascript is required to view this map.
Pyydä tarjous tästä kohteesta
Nimi Tyyppi Paikkamäärä Alue Lisäpalvelut Valitse
KankivarastoJuhlatila, Kokoustila51-100SaaristoMajoitus
ValimoJuhlatila, Kokoustila101-200SaaristoMajoitus