Turun konservatorio

Navigaatio

Sisältö

  • Palkitut toimitilat

Sigyn-sali sijaitsee Turun konservatoriossa, joka toimii entisestä köysitehtaasta ja telakkahallista kunnostetuissa tunnelmallisissa tiloissa. Vanhaa ja uutta yhdistävän arkkitehtuurin on suunnitellut arkkitehtitoimisto Laiho-Pulkkinen-Raunio. Tilat otettiin käyttöön vuonna 1994. Tilojen muutos konserttisalin ja musiikkioppilaitoksen käyttöön on erittäin onnistunut, mikä on myös huomioitu lukuisilla palkinnoilla: Europa Nostra Award 1995, Turun kaupungin taidepalkinto 1995, Suomen teräsrakennepalkionto 1994 ja European Award for Steelstructures 1995.
  • Sigyn-sali lämpiötiloineen tarjoaa loistavat puitteet kokouksien, kongressien, juhlatilaisuuksien ja seminaarien pitämiseen. Kamarimusiikkisalina se soveltuu luonnollisesti niin klassisen kuin kevyen musiikin konserttien pitopaikaksi sekä pienimuotoisen oopperan, musikaalin ja tanssiproduktioiden sekä äänitysten toteuttamiseen.
  • Turun konservatorion luentosaliin (auditorioon, 175 m2) mahtuu 100 henkilöä. Tila on auditorio-nimestään huolimatta tasalattiainen. Auditorio sijaitsee 3. kerroksessa. Huomaa, että tilaan ei pääse hissillä. Myös auditorio soveltuu rinnakkaissessioiden pitopaikaksi.
Varusteet:
kaksi valkokangasta, dataprojektori ja tietokone, äänentoistolaitteet, flyygeli, piano,
tuolit ja pöydät n. 60 henkilölle
  • Crichton-saliin (195 m2) mahtuu 100–130 henkilöä. Tila soveltuu esimerkiksi rinnakkaissessioiden pitopaikaksi suuremmissa kokouksissa, joissa tarvitaan useita tiloja. Crichton-sali soveltuu loistavasti myös pienimuotoisten konserttien pitämiseen. Crichton-sali sijaitsee 2. kerroksessa.
Varusteet:
valkokangas, tuolit n. 100 henkilölle, kaksi flyygeliä, kiinteä verkkoyhteys
  • Vulcan-sali (109 m2) on rakennettu tanssisaliksi, mutta tila on tällä hetkellä pop&jazz -musiikin opetuskäytössä. Sali soveltuu myös kokouskäyttöön ja sinne mahtuu 40 henkilöä. Vulcan-sali sijaitsee aivan Sigyn-salin takana, joten sitä voidaan varaustilanteen salliessa käyttää suurten ryhmien pukuhuonetilana Sigyn-salin tilaisuuksien yhteydessä.
Varusteet:
flyygeli, tuolit n. 20 henkilölle
Javascript is required to view this map.

Turun konservatorio on rakennettu vuonna 1928 valmistuneen telakkahallin ja vuonna 1934 rakennetun köysitehtaan tiloihin. Vanhaa telakkatunnelmaa ja kansainvälisesti palkittua modernia arkkitehtuuria yhdistävä Sigyn-sali lämpiöineen soveltuu konserttien, seminaarien ja juhlien järjestämiseen.

Konservatorio sijaitsee Aurajoen rannalla, kävelymatkan päässä ydinkeskustasta.

Pyydä tarjous tästä kohteesta
Nimi Tyyppi Paikkamäärä Alue Lisäpalvelut Valitse
Sigyn-sali (max 400)Juhlatila, Kokoustila201-500Turku
Auditorio (tasalattia)Juhlatila, Kokoustila51-100Turku
Crichton-sali (max 130)Kokoustila101-200Turku
Vulcan-saliJuhlatila, Kokoustila30-50Turku
Ravintola SigynJuhlatila201-500Turku
UrkusaliKokoustila30-50Turku