Tekoälyn ja hyvinvoinnin yhdistäminen kokoaa alan kansainväliset huippuosaajat Suomeen. Life Science Live -tapahtuman tuottamisesta vastaavat Turun yliopisto, Åbo Akademi, Turun ammattikorkeakoulu ja Turku Science Park Oy osana HealthTurku-kärkialan kehitystyötä.

Life Science Live 15.–16.5.2019 kokoaa lääketieteen ja terveydenhoidon tutkimusyhteisöt ja yritysmaailman Turun Messukeskukseen. Kansainvälisen ammattilaistapahtuman keynote-puhujia ovat mm. Perkin Elmerin Vice President Karen Madden, IBM:n globaalin Life Science Industryn johtaja Andrew Fried ja European Institute for Innovation through Health Data -organisaatiota johtava Dipak Kalra.

Life Science Live 15.-16.5.2019 on kansainvälinen ammattitapahtuma, joka yhdistää lääketieteen ja terveydenhoidon alan tiedeyhteisöt ja liike-elämän ammattilaiset. Paikalle odotetaan myös kansainvälisiä sijoittajia. Turun Messukeskukseen sijoittuvan tapahtuman keskeisimmäksi teemaksi nousee tekoäly ja sen sovellukset niin terveydenhuollossa, lääkekehityksessä kuin biotekniikassakin. Ammattilaisten katse on suunnattu vahvasti tulevaisuuteen ja kehitystoimenpiteisiin.

Lisätietoja