Linnankatu 3
20100 Turku
+358 20 741 7337
Anniskelukahvila Tiirikkala sijaitsee vanhan keskiaikaisen Turun sydämessä. Tiirikkala toi pohjoismaiset maut ja vahvan tunnelman näiden ikiaikaisten seinien sisälle.

Olipa mielessäsi herkullinen lounas, riehakas after work, rentouttava kahvikupillinen tai ilta hyvän livemusiikin parissa, suuntaa kulkusi Tiirikkalaan.

Ruokailijoita Tiirikkala hemmottelee sesongeissa elävän menun, vaihtuvan lounaan, monipuolisen brunssin ja oman leipomon herkuilla. Kaikki tehdään laadukkaista raaka-aineista isolla intohimolla. Viikonloppuisin olet tervetullut viihtymään mm. jazz- ja bluesartistien tahdissa pitkälle yöhön.

Tiirikkalan yläkerta on varattavissa yksityistilaisuuksiin, kun ruokailevia asiakkaita on vähintään 40. Ullakon pitkän pöydän ääreen mahtuu 8–22 henkeä iltapäiväkahvien, synttärien tai istuvan illallisen merkeissä. Kun pirttipöydät lasketaan mukaan, ylös mahtuu kaikkiaan noin 50 henkeä. Ravintolan terassi ja asiakas-wc:t sijaitsevat yläkerrassa, joten täysin yksityiseksi tilaa emme voi luvata. Koko talon kattavaan yksityistilaisuuteen mahtuu mukavasti 100 henkeä.

Tilan varustelu: valkokangas ja videotykki, wifi.

Tilat:

  • Ravintolan yläkerta, juhlatila - paikkamäärä 50 henkeä
  • Koko ravintola, juhlatila - paikkamäärä 100 henkeä