Hotel Kakola

Kakolankatu 14
20100 Turku
+35825150555
Hotel Kakola on Turun pahamaineisella Kakolanmäellä sijaitseva kotimainen ja yksityinen boutique-hotelli. Entisen lääninvankilan jykevien muurien sisällä on kaikki mitä tarvitset: etsit sitten elämyksellistä yöpymistä, kulinaristisia nautintoja tai olet järjestämässä ikimuistoisia juhlia tai kokouksia.

Hotellissa on 148 laadukasta ja yksilöllistä huonetta klassisista perusvarustelluista huoneista upeisiin sviitteihin. Rohkeimmat voivat yöpyä entisessä eristyssellissä.
Kakolan monipuolinen palvelukokonaisuus pitää sisällään runsaasti vaihtoehtoja erilaisille kokouksille ja tapahtumille.  Hotellissa on ravintola, viinitupa, kesäterassi sekä kokous- ja tapahtumatiloja isommillekin ryhmille.
Hotellin lisäksi kokous- ja juhlatiloja löytyy Kakolanmäeltä. Graniittilinnan entisestä kirkosta, nykyään Kakolan salista, on hurmaavat näkymät Turun ylle. Rennompiin kokouksiin ja illanviettoihin sopii mäellä sijaitseva Kakolan vintti.

Hotellin sisustuksessa ja rakentamisessa on panostettu kestävän kehityksen mukaisiin materiaalivalintoihin ja hankinnat on keskitetty kotimaisiin tavarantoimittajiin. Hotelli on myös saanut Green Key- tunnuksen, mikä tarkoittaa sitä, että kannamme vastuumme ympäristön hyvinvoinnista.
 
Ravintoloissa suositaan suomalaisia raaka-aineita ja ruokatuotteet ostetaan pääosin lähialueiden ruokatoimittajilta.

Kakola on Suomen legendaarisin vankila, jonka vangit muuttivat pois Kakolanmäeltä vuonna 2007. Nyt Kakolanmäki on Turun uusin kaupunginosa, jossa on asuntojen lisäksi ravintoloita, panimo, leipomo, kahvipaahtimo ja sisustustavaramyymälä. Alueella käy päivittäin turisteja ja ryhmiä, joille tarjotaan opastettuja kierroksia pahamaisen Kakolan vankilan historiasta.

Tilat:

  • Kirkkosali, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 100 (luokka), 180 (teatteri)
  • Kokoustila Uuno, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 90 (luokka), 100 (teatteri)
  • Kokoustila Sven, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 20 (luokka), 30 (teatteri)
  • Kokoustila Tilda, kokoustila - paikkamäärä 12 (kiinteä pöytämuoto)
  • Ravintola Ruben, juhlatila - paikkamäärä 120
  • Paviljonki, juhlatila - paikkamäärä 120
  • Kakolan Vintti, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 50 (ryhmäpöydillä), 70 (pystypöydillä)
  • Kakolan Sali, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 140 (illallinen ja luokka), 200 + 30 (teatteri)