Hotel Kakola

Kakolankatu 14
20100 Turku
+35825150555
Pahamaineisen entisen Lääninvankilan tiloihin rakennettu Hotel Kakola on valmistunut syksyllä 2020. Hotel Kakolassa on 151 huonetta, joista yksikään ei ole samanlainen. Voitte valita kaikkea sviitin ja entiseen erityisselliin rakennetun perhehuoneen väliltä. Hotellissa on ravintola, viinitupa, kirkko, kokoustiloja sekä muita tapahtumatiloja.

Hotel Kakola on täysin kotimainen ja yksityinen boutique-hotelli Turun keskustan tuntumassa. Hotellin ainoat ketjut löytyvät enää viinituvan katosta mutta muuten vanhan vankilan tunnelmaa voi aistia sisustuksen ideoissa.
Hotellissa on 151 laadukasta ja yksilöllistä huonetta klassisista perusvarustelluista huoneista upeisiin sviitteihin. Kakolan monipuolinen palvelukokonaisuus pitää sisällään runsaasti vaihtoehtoja erilaisille kokouksille ja tapahtumille.  Hotellissa on ravintola, baari sekä kokous- ja tapahtumatiloja isommillekin ryhmille sekä viihtyisä kesäterassi.
Hotellin sisustuksessa ja rakentamisessa on panostettu kestävän kehityksen mukaisiin materiaalivalintoihin ja hankinnat on keskitetty kotimaisiin tavarantoimittajiin. Hotelli on myös saanut Green Key- tunnuksen, mikä tarkoittaa sitä, että kannamme vastuumme ympäristön hyvinvoinnista.
Ravintoloissa suositaan suomalaisia raaka-aineita ja ruokatuotteet ostetaan pääosin lähialueiden ruokatoimittajilta.
Kakola on Suomen legendaarisin vankila, jonka vangit muuttivat pois Kakolanmäeltä vuonna 2007. Nyt alue on Turun uusin kaupunginosa, jossa asuntojen lisäksi on ravintoloita, panimo, leipomo, kahvipaahtimo ja sisustustavaramyymälä. Alueella käy päivittäin turisteja ja ryhmiä, joille tarjotaan opastettuja kierroksia pahamaisen Kakolan vankilan historiasta.

Tilat:

  • Kirkkosali, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 100 (luokka), 160 (teatteri)
  • Kokoustila Uuno, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 90 (luokka), 100 (teatteri)
  • Kokoustila Sven, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 25 (luokka), 30 (teatteri)
  • Kokoustila Tilda, kokoustila - paikkamäärä 13 (kiinteä pöytämuoto)
  • Ravintola Ruben, juhlatila - paikkamäärä 120
  • Paviljonki, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 60 (jaettavissa ryhmätyötiloiksi)
  • Kakolan Vintti, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 120 (luokka), 150 (teatteri)
  • Kakolan Sali, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 150 (luokka), 200 + 30 (teatteri)