Turku
Kakola on pääosin vielä työmaana, mutta syksyllä 2019 Kakolan entiseen kirkkoon valmistuu juhla- ja konserttisali. Vuonna 2020 entiseen saunaan avataan leipomo ja Kakolan palvelut täydentyvät ennennäkemättömällä kylpylällä ja kokoustiloilla. Samaan aikaan Kakolan vieressä olevaan Turun lääninvankilaan avataan 155-huoneinen hotelli ravintoloineen ja kokoustiloineen.

Suomen legendaarisin vankila muutti pois Kakolanmäeltä vuonna 2007. Nyt alue on Turun uusin kaupunginosa, jossa asuntojen lisäksi on jo tällä hetkellä panimo, kahvipaahtimo ja sisustustavaramyymälä.

Tilojen valmistuttua Kakola on tulevaisuudessa täyden palvelun kokouspaikka, jossa on tarjolla kokoustiloja aina kuuden hengen eristyssellistä 200 hengen kirkkosaliin. Perinteisiä kokoustiloja löytyy hotellin yhteydestä. Kakolan kompleksiin tulee myös erityyppisiä tiloja kaikenlaisiin tarpeisiin aina isosta yhtenäisestä 200 hengen kokoustilasta huikaisevilla maisemilla varustettuun 15 hengen salakapakkaan. Kakolasta saa myös kaikki kokouspalvelut ja -tarjoilut.

Puolitoista vuotta pop up -tiloissa toiminut, huippusuosituksi noussut ravintola Kakolanruusu avasi ovensa entisessä omaisuusvarastossa vappuna 2019.

Ryhmille järjestetään räätälöityjä kierroksia, kierroksen voi yhdistää reippailua, ruokailun, kahvitarjoilun tai vaikka tutustumisen panimoon.

Kakolassa  järjestetään myös yleisökierroksia, tarkemmat ajat yleisökierroksista julkaistaan Kakolan kotisivuilla ja Kakolan Facebook-sivulla.

Lisätiedot

Kakola
Kakola Instagramissa

Kierrokset

Kakola-kierrokset
Ryhmävaraukset
puh. 044 745 1459 tai
kierrokset@kakola.fi