Linnankatu 24
20100 Turku
Avaa ovi ja käännä sivua! Kirjan talo on kirjallisten toimijoiden koti sekä lukemista ja kirjoittamista edistävä yhdistys Aurajoen rannalla.

Kirjan talo toimii toimistona, tapahtumajärjestäjänä, kurssipaikkana, työpajaohjauksen keskuksena sekä verkostona ympäri vuoden. Kirjan talo on monien kirjallisten yhdistysten koti sekä työpaikka luovan alan toimijoille.

Kirjan talo järjestää kirjoituskursseja runoudesta proosaan ja osallistujiksi voivat tulla niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin kirjoittajat. Tarinoiden luomisen ja muistiin kirjaamisen voi aloittaa jo lapsena ja se sopii harrastukseksi iästä riippumatta. Kaiken lisäksi, kirjoittaa voi kaikkialla!

Kirjan talo on aktiivisesti mukana järjestämässä erilaisia kirjallisia tapahtumia ja toteuttaa sekä yksin että yhteistyössä hankkeita, joissa hyödynnetään sanataiteen keinoja monin eri tavoin. Kirjan talolta voi tilata taidepalveluita, esimerkiksi Murhamysteeri-seikkailun, jossa niin lapset kuin aikuisetkin pääsevät käyttämään luovuuttaan.

Kirjan talolta voi myös vuokrata tiloja omiin tapahtumiin ja sinne voi mennä tutustumaan ja keskustelemaan Turun kirjallisesta kulttuurielämästä.

Tilat:

  • Studio-tila, kokoustila, juhlatila - paikkamäärä 25
  • Neuvotteluhuone, kokoustila, juhlatila - paikkamäärä 18
  • Maahuone, kokoustila, juhlatila - paikkamäärä 12