Lustokatu 7
20380 Turku
+358 2 412 3500
Turun kristillisen opiston yhteydessä toimiva Kokoushotelli ja hostelli Linnasmäki monipuolisine palveluineen ja tiloineen tarjoaa rauhalliset ja luonnonkauniit puitteet niin kokouksiin, kongresseihin kuin perhejuhliin, vain nelisen kilometriä kauppatorilta.

Kun kyseessä on tärkeä kokous, perhetapahtuma tai muu juhla, puitteiden pitää olla kohdillaan ja tarjoilujen viedä kieli mennessään. Linnasmäellä on pitkät perinteet erilaisten kokouksien, seminaarien, perhejuhlien ja muiden tilaisuuksien järjestämisessä. Laaja tilavalikoima, toimiva tekniikka ja suussa sulavat räätälöidyt tarjoilut takaavat onnistuneen tilaisuuden. On kyseessä sitten minkälainen tilaisuus tahansa – Linnasmäki tarjoaa aina viihtyisät ja tarkoituksenmukaiset tilat ja monipuoliset palvelut niin pienille kuin suurille ryhmille.

Runsaan buffetaamiaisen ja maistuvan lounaspöydän lisäksi Linnasmäki tarjoaa muitakin ruokapalveluja ennakkotilauksesta. Eli kokouslounaat, päivälliset, iltapalat ja räätälöidyt menut onnistuvat Linnasmäessä aina laadukkaasti ja asiakkaan toiveiden mukaan. A-oikeuksin varustetut ravintolatilat muuntuvat asiakkaan tarpeiden mukaan perhejuhlista yritysten edustustilaisuuksiin.

Linnasmäki tarjoaa valmiita päivä- sekä viikonloppukokouspaketteja ja tarvittaessa räätälöi koko tilaisuuden alusta loppuun asiakkaan vaativienkin toiveiden mukaan.

Vuodepaikkoja on yhteensä 186, joista 22 huonetta suunniteltu liikuntaesteisille. Kesällä opiston oppilasasuntola palvelee hostellina, jossa vuodepaikkoja on 84. Asiakkaille on tarjolla myös maksuton sauna ja uima-allas sopimuksen mukaan.

Rakennuksen mielenkiintoinen arkkitehtuuri, tilojen moderni tekninen varustus, sijainti luonnon helmassa sekä laadukkaat majoitus- ravintola- ja oheispalvelut antavat hyvät edellytykset onnistuneille tilaisuuksille. Tilojen suunnittelussa on luonnollisesti huomioitu myös erityisryhmien tarpeet.

Tilat

  • Suuri auditorio, kokoustila - paikkamäärä 165-220 
  • Pieni auditorio, kokoustila - paikkamäärä 120 (luokka)  
  • Ruokasali, juhlatila - paikkamäärä 300 (illallinen), 300 (cocktail)
  • Pienryhmätiloja, kokoustila - paikkamäärä 5-12
  • Takkahuone, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 10 (luokka), 20 (cocktail)
  • Seminaarihuoneet (20 kpl), kokoustila - paikkamäärä 10-65
  • Juhlasali, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 210 (illallinen), 300 (cocktail)
  • Kahvio, juhlatila - paikkamäärä 120 (illallinen), 200 (cocktail)