Ruukinrannantie 6
25660 Mathildedal
+358 50 354 2487
Mathildedalin Ruukkitehtaat ja sitä ympäröivä ruukkikylä Teijon kansallispuiston kupeessa henkii hyväntuulista kylätunnelmaa: punamultataloja, ruukkirakennuksia, historiaa, puoteja, uniikkeja makuelämyksiä, käsityöläistuotteita, joita ei löydy muualta, sekä upeaa luontoa. Eläväinen kylä tarjoaa oivat puitteet kokous- ja työhyvinvointipäivien järjestämiseen läpi vuoden, vain 70 km päässä Turun keskustasta.

Hotel & Café Mathildedal tarjoaa idyllistä luksusta rennolla palvelulla. Ainutlaatuiset ja tunnelmalliset kokous- ja juhlatilat luovat upeat puitteet tilaisuuksille.

Rustiikkinen kokous- ja juhlatila Kankirautavarasto tarjoaa ajanmukaiset ja viihtyisät kokoustilat 10-50 hengelle ja juhlatilat 20-80 hengelle ympäri vuoden. Rauhallinen ja luova ympäristö ajanmukaisella kokoustekniikalla inspiroi tarttumista hetkeen ja luo kokousintoa koko päiväksi. Ruoka- ja luontoelämykset kokouksen lomassa mahdollistavat unohtumattoman kokouksen kaikilla aisteilla.
Rouhea Valimo sopii 70-150 hengen kesäisiin tilaisuuksiin. Kauniin kesäpäivän ja hämärtyvän kesäillan suuremmatkin tapahtumat puistomaisessa ja merellisessä miljöössä huokuvat taikaa.

Pittoreski kahdeksan huoneen hotelli mukailee ruukkikylän menneen ajan henkeä tämän päivän mukavuuksin. Lähituottajien raaka-aineista loihditut herkulliset ateriat ovat osa onnistunutta kokouspäivää.
 
Oppaan johdolla voi tutustua alueen historiaan ja nykyaikaan: Matildan Taika, Mathildedalissa kohtaavat ruukkimiljöö & luonto sekä Artesaanikierros -ryhmäpaketit ovat saatavilla ympäri vuoden. Teijon kansallispuiston maisemat ja reitit houkuttavat luontoelämykseen, jonka voi kruunata ruokailemalla avotulen äärellä.
 
Vanhat tehdasrakennukset, Teijon kansallispuiston maisemat, sydämellinen palvelu ja puistomainen ympäristö meren äärellä tarjoavat elämyksiä, rauhaa ja romuromanttista kauneutta kaikille aisteille!

Tilat

  • Kankirautavarasto, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 51-100, lisäpalvelut: majoitus    
  • Valimo, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 51-100, lisäpalvelut: majoitus