Kongressipalvelutoimistoja

Kongressipalvelutoimistot tarjoavat kongressin järjestäjälle asiantuntevaa ja ammattitaitoista apua erilaisten tapahtumien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Aboa – kongresseja ja tapahtumia vuosien kokemuksella

Aboa räätälöi juuri sinun tapahtumallesi sopivat palvelut. Aboa luo puitteet erilaisille tapahtumille tiedekongresseista työpajoihin, illallisiin ja juhliin. Tavoitteena ovat korkealaatuiset tapahtumat, sujuvat järjestelyt sekä positiiviset ja mieleenjäävät kokemukset, kasvokkain tai virtuaalisesti.

Aboa on asiantunteva kongressi- ja tapahtumapalveluiden tarjoaja, joka huolehtii kaikista käytännön järjestelyistä, kuten konseptoinnista, budjetoinnista, markkinoinnista ja ilmoittautumis- ja maksuprosesseista aina toteutukseen, seurantaan ja raportointiin asti. Kun Aboa huolehtii käytännön asioista, sinä voit järjestäjänä keskittyä itse tapahtuman sisältöön.

Suunnitteletko tapahtumaa? Mietitkö, miten saavuttaa tapahtuman tavoitteet tai miten henkilökohtaiset tapaamiset voisi yhdistää digitaalisiin kanaviin? Tai miten koko tapahtuman voisi toteuttaa virtuaalisesti? Kaipaatko lisäkäsiä tapahtuman suunnitteluun ja tuotantoon? Tarvitsetko neuvoja ja vinkkejä? Ota yhteyttä! Joustavuuden, luovuuden ja ammattitaidon sekä asiantuntevan yhteistyöverkoston ansiosta Aboa voi luoda sinulle konseptin ja kokemuksen, joka vahvistaa organisaatiosi brändiä.

Aboa kongressi- ja tapahtumapalvelut Oy

Werstas, Electrocity
Tykistökatu 4
20520 Turku
+ 358 (0)40 5151537