Eerikinkatu 11
20100 Turku
+35810 786 5000
Etsitkö tavallisesta poikkeavaa, piristävää tilaa? Tervetuloa Original Sokos Hotel Wiklundin energiseen Wirtaan! Wiklund Turun sydämessä, Kauppatorin laidalla on monipuolinen viihtymisen keskus, jossa majoitus- & shoppailumahdollisuudet sekä ravintolat löytyvät saman katon alta. Majoittuvien asiakkaiden käytössä myös viihtyisä co-work-tila.

Inspiroivasti sisustetut Huvila, Koivikko, Kyläkoulu ja Laituri sopivat täydellisesti ideointisessioihin ja rentoihin tiimipalavereihin. Kun haluat tarjota enemmän – anna Wauditorion hulppeiden kokouspuitteiden muhkeine nojatuoleineen ja jalkaraheineen walloittaa yleisösi. Yrityksille ja yksityishenkilöille vuokrattavissa olevalta Tapahtumatorilta löytyvä catwalk, lava, sekä täysi ääni- ja valotekniikka pitävät huolen, että tapahtumat tapahtumatorilla näkyy ja kuuluu – tilaa jopa 300 hengelle. 

Hotellin huonemäärä lähes kaksinkertaistui 112 huoneeseen uudistuksen yhteydessä. Harmonisin sävyin sisustetut huoneet tuovat vastapainoa kaupungin sykkeelle. Hotellin erikoisuutena on lisäksi neljä huonetta, jotka voidaan väliovien ansiosta yhdistää yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. Yhteensä yhdessä isossa tilassa majoittuu samanaikaisesti jopa 22 henkilön porukka.

Hotellin vastaanottopalvelut löytyvät Coffee House Wiklundin yhteydestä. Lisäksi Wiklundin uudet ravintolat - italiaistyyppinen Trattoria, sosiaalisten kohtaamisten VENN, helposti lähestyttävä Rapido ja monelle jo tuttu Coffee House sekä vapusta eteenpäin myös Turun oma kattobaari Walo Rooftop Bar - ovat hotellivieraiden käytössä.

Tilat:

  • Huvila, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 10 + 12 (diplomaatti)
  • Koivikko, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 12 (teatteri), 19 (cocktail)
  • Kyläkoulu, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 12 (luokka)
  • Laituri, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 8 + 8 (diplomaatti)
  • Wauditorio, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 56 (teatteri)
  • Tapahtumatori, juhlatila - paikkamäärä 80 (teatteri), 300 (cocktail)

Lisätiedot

myyntipalvelu.turku@sokoshotels.fi
Original Sokos Hotel Wiklund
Original Sokos Hotel Wiklund ympäristön asialla
Vastuullisuus Sokos Hotelleissa
Vastuullisuus S-ryhmän ravintoloissa
Wiklundin ravintolat
Virtuaalikierros

Turun S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden myyntipalvelu, puh. 0300 870 040
Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon 0,51€/min+ paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu. Jonotus on maksuton.