Läntinen Rantakatu 3
20100 Turku
+358 2 536 9445
Aurajoen paraatipaikalla, Kirjastosillan syleilyssä sijaitsee ajan saatossa elegantiksi kuoriutunut kortteliravintola E. Ekblom. Rouheammin kaupunkilaisten olohuone ja keittiö, jossa tarjoillaan huolella valikoiduista raaka-aineista syntyviä herkullisia hetkiä – rehellisellä ammattitaidolla valmistettuna.

E. Ekblom hurmaa kävijät hyvillä mauilla ja mutkattomalla, aina lämpimällä tunnelmallaan. Lasi viiniä ja tapaslautanen, viikoittain vaihtuva menu, tuhdit burgerit ja taidokkaat drinkit yllättävät erinomaisuudellaan joka kerta.

Päällepäin fiini mutta meiningiltään rento, se on E. Ekblomin suosion salaisuus. Hinta-laatusuhteemme on epäilemättä kaupungin paras: viikoittain vaihtuvan Jannen kattila -menun nautit vain 35 eurolla. Halutessasi voit täydentää illan huolella valituilla viineillä. Kasuaalimpaa kokemusta kaipaavalle tarjolla on burgereita ja muita herkullisia vaihtoehtoja.

Tiloistamme Lounge sopii jopa 40 hengelle ja on saatavissa yksityiskäyttöön, kun ruokailevia asiakkaita on vähintään 20. Vanhan viinikellarin kabinetti sopii max. 16 hengelle ja on saatavissa yksityiskäyttöön, kun ruokailevia asiakkaita on vähintään 10.

Tilojen varustelu: Kabineteissa valkokangas ja videotykki, wifi. Lounge on esteetön.

Tilat:

  • Ravintola E. Ekblom, juhlatila -  paikkamäärä 100
  • Lounge, juhlatila -  paikkamäärä 40
  • Vanha Viinikellarin kabinetti, juhlatila - paikkamäärä 16