Läntinen Rantakatu 9 2 krs
20100 Turku
+358 (0)20 1280900
Ravintola OOBU tarjoaa raikkaita saaristolaisruokia keskellä Turkua perinteikkäässä Bassin talossa. Upea kivitalo valmistui vuonna 1884 Aurajoen rannalle, keskustan sydämeen. Hulppeissa saleissa sinua palvelee huippuosaajien tiimi, ja näkymät Aurajoen rantaan ovat taatusti kaupungin kauneimmat.

Ravintola Oobun tilat tarjoavat puitteet upeille yksityistilaisuuksille kuten juhlille ja kokouksille. Historiallisen rakennuksen yläkerran tilat soveltuvat noin 60 hengelle, ja Aurajoen parhaiden näkymien aitiopaikan tarjoava “kulmatila” Kompassi noin 28 hengelle. Kabinetti Kommodori on varattavissa vaikkapa pienempiin perhejuhliin tai liikelounaalle, mahdollistaen 12 hengen kokoontumisen saman pöydän äärelle.

Oobun keittiön huippuammattilaisten valmistamat saaristoherkut viimeistelevät ikimuistoisen elämyksen. Perinteisiä ja rehellisiä makuja tarjoillaan niin kalojen, lihojen ja kasvisten muodossa. Oobun kolme klassikkoa savulohikeitto, toast skagen ja savulohisalaatti tuovat taatusti veden jokaisen vieraan kielelle.

Tilat:

Alakerta, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 70
Yläkerta, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 50
Kompassi (yläkerta), juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 28
Kabinetti Kommodori, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 12