Scandic Hamburger Börs

Kauppiaskatu 6
20100 Turku
+358300 870 885
Upea ja ikoninen Hamburger Börs on palvellut vieraitaan Turun keskustan parhaalla paikalla kauppatorin vierellä jo vuodesta 1894. Hienostuneesti uudistettu hotelli avaa jälleen loppuvuodesta 2021 tarjoten ikimuistoisia hotellielämyksiä moderneissa puitteissa.

Uusi moderni Hamburger Börs tarjoaa rauhallisen majoituksen hotellin uudisrakennuksessa, jossa upeasti sisustetut huoneet ilmastoinnilla varmistavat miellyttävät yöunet. Monipuolinen huonevalikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Osa huoneista suuntautuu torille päin, osa rauhalliselle sisäpihalle. Ylimmän kerroksen tilavissa sviiteissä kaari-ikkunat ja leveät ikkunalaudat houkuttelevat ihailemaan kaupungin vilinää.

Sisäpihan puoleinen uudisrakennus kunnioittaa tyyliltään 1900-luvun alun arkkitehtuurin piirteitä. Täällä sijaitsee vastaanotto, avara aula sekä iso lounge-tila. Myös hotellin monipuolinen ravintolatarjonta löytyy täältä. Ravintola, lämmitetty talvipuutarha sekä ulkoterassi löytyvät katutasosta ja Sky Bar isoine kattoterasseineen 9. kerroksesta. Mukavuutta vierailuun tuo myös tyylikäs saunaosasto ja moderni kuntohuone.

Hotellin 1885 rakennettu jugend-tyylinen suojeltu osa tarjoaa uniikit ja ainutlaatuiset nykytekniikalla varustetut puitteet niin kokousten, juhlien kuin perhetilaisuuksienkin näyttämöksi.

Hamburgerin Börsin valoisat tilat tarjoavat mahdollisuudet jopa 130 hengen kokouksiin, 150 hengen illalliskattauksiin tai 225 henkilön cocktail-tilaisuuksiin. Tilojen tekninen varustus ja osaava henkilökunta luovat pohjan niin tehokkaalle kokoukselle kuin onnistuneelle juhlalle. Kaikki tilat ovat esteettömiä. Meillä onnistuu myös hybriditapahtuma, striimaus ja videoneuvottelu.

Tietoa hotellista:

Kokoustilojen määrä: 9
Suurimman kokoustilan kapasiteetti: 225
Kerrosten määrä: 9
Huoneiden määrä: 272
Allergiahuoneiden määrä: 229
Esteettömien huoneiden määrä: 14
Lemmikkihuoneiden määrä: 43