Sinapin leirikeskus

Sinapintie 74
20960 Turku
+358 40 341 7117
Turun ja Kaarinan Seurakuntayhtymän leirikeskus Sinappi Kakskerran idyllisellä saarella on tyylikäs ja moderni rakennus, jonka päärakennuksessa on 19 kahden hengen majoitushuonetta. Puolet majoitustiloista on täysin esteettömiä, ja iso sauna soveltuu myös liikuntaesteisille.

Sinapin pihapiirin erikoisuus on Erik Bryggmanin 1940-luvulla suunnittelema huvila Villa Staffans, joka on entisöity museoviraston suojeluksessa vuonna 2005. Luonnonkiveä ja muita Bryggmanin tunnusratkaisuja sisältävään huvilaan sopii noin 50 hengen kokous.

Sinapin leirikeskuksessa on kaksi viihtyisää saunaa. Päärakennuksen saunaan mahtuu kerrallaan noin 10–15 saunojaa. Sauna on esteetön, ja löylyhuoneeseen mahtuu samaan aikaan useampikin pyörätuoli. Rantasaunassa on niin ikään tilaa 10–15 saunojalle, ja sieltä voi pulahtaa uimaan ympäri vuoden. Myös rantasauna on esteetön. Rantaan on rakennettu betoninen polku, jota pitkin pyörätuolillakin pääsee vedenrajaan asti.

Sinapin leirikeskuksen päärakennuksessa on 19 kahden hengen huonetta majoittumista varten. Lisävuoteet mukaan luettuna päärakennukseen mahtuu yöpymään yhteensä jopa 56 vierasta. Villa Staffansissa on lisäksi neljä majoitushuonetta, joissa on yhteensä viisi sänkyä.
Leirikeskus sijaitsee meren rannassa ja kokouksen voi päättää rantasaunalla uimiseen ja auringonlaskuun.

Tilat

  • Villa Staffans, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 40
  • Päärakennus, juhlatila - paikkamäärä 51-100
  • Rantamökki, paikkamäärä 10-15
  • Takkahuone, paikkamäärä 30
  • Olohuone + ryhmähuone, paikkamäärä 12

Lisätiedot