Tilausravintola Neuvolansali

Läntinen Rantakatu 3
20100 Turku
+358 2 536 9445
Juhlava tilausravintola Neuvolansali tarjoaa kauniit puitteet upeille juhlille ja tyylikkäille yritystilaisuuksille jopa 50 vieraalle. Ravintola E. Ekblomin yläkertaan vuonna 2011 kunnostettu tila sopii erinomaisesti hääjuhliin, karonkkoihin, syntymäpäiväkemuihin, sukujuhliin sekä kaikenlaisiin asiakastilaisuuksiin.

Neuvolansali on uniikki kokonaisuus niin sijaintinsa kuin puitteidensakin puolesta: historiaa ja arvokkuutta huokuva tila sekä ikkunoista avautuva kaunis kulttuurimaisema viimeistelevät minkä tahansa tilaisuuden tunnelman. Aivan lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevat upea Turun Tuomiokirkko sekä Julinin korttelin Pyhän hengen kappeli.

Ruokailijoita Neuvolansalissa hemmotellaan alakerran E. Ekblomin todellisen lähikeittiön herkuilla. Taidokkaat drinkit ja parhaista raaka-aineista rakennetut annokset tekevät illasta unohtumattoman. Yrityksille ja ryhmille olemme koostaneet valmiita kokouspaketteja, jotka näet alla. Voimme myös räätälöidä paketteja toiveidesi mukaan.

Vieraille on oma sisäänkäynti ja tila on esteetön. Neuvolansalin tilavuokra on 250 €, ja tila on varattavissa min. 10 hengen tilaisuuksiin.

Tilan varustelu: valkokangas ja videotykki, oma äänentoisto (ei riittävä bändeille), wifi.

Tilat:

  • Neuvolansali, juhlatila - paikkamäärä 50