Linnankatu 3a, Vähätori
20100 Turku
+358 40 7700 425
Vieraasi nauttivat, kun myös sinä nautit. Tilausravintola Piazzassa isännöit onnistuneet tapahtumat loistavilla puitteilla – ja voit luottaa, että kaikki ympärillä sujuu vaivattomasti.

Tilausravintola Piazzassa tunnelmallinen miljöö kohtaa ensiluokkaiset ja vaivattomasti sujuvat puitteet. Ravintolan näyttävät, kahteen kerrokseen levittäytyvät tilat soveltuvat hyvin monen tyyliseen ja eri kokoiseen tilaisuuteen.

Piazzan henkilökunta auttaa sinua järjestämään unohtumattomat häät, syntymäpäiväjuhlat, nimijuhlat, luokkakokoukset ja muut tärkeät tapahtumasi. Tilausravintolassa voit järjestää myös yrityksesi vaikuttavat yritysjuhlat, palaverit, tuotelanseeraukset ja pikkujoulut.

Illallinen on mahdollista kattaa jopa 120 henkilölle ja seisovaan cocktail-henkiseen tilaisuuteen voit kutsua noin 200 vierasta. Alle 60 henkilön tilaisuuksille tarjolla on intiimi ja tunnelmallinen parvitila, joka on täysin seurueesi käytössä.

Tapahtumat sujuvat sulavasti, sillä ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen tilaisuutesi onnistumisesta. Piazza tarjoilee tapahtumaasi sinua varten räätälöidyt, lumoavat tarjoilut ravintola Tårgetista sekä nostattaa tapahtumasi ilmapiiriä osuvilla ja hurmaavilla juomavalinnoilla.

Piazza tarjoaa käyttöösi myös ensiluokkaiset AV-valmiudet.

Tilausravintola Piazza sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Turun kauniissa jokirannassa. Ravintolaa ympäröivät muun muassa useat kappelit, hotelli ja parkkitalo.

Tilat

  • Piazza kabinetti, juhlatila,  kokoustila - paikkamäärä <8
  • Bakkanaali, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä <40
  • Piazzan takasali, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä <30
  • Piazza Terassi, juhlatila - paikkamäärä 30-50 
  • Seipeli Kellarit, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 30-50  
  • Piazza, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 120 (illallinen), 200 (cocktail)
  • Piazza Terassi, juhlatila - paikkamäärä 60