Tähtitorninkatu 2
20700 Turku
+358447520159
Modernia kokoustekniikkaa ja maukasta tarjoilua Villa Vindenin tunnelmallisessa ympäristössä keskellä Turkua.

Villa Vinden sijaitsee palvelutalo Hemmet-kodin neljännessä kerroksessa. Vintillä on oma sisäänkäynti ja hissillä pääsee pääsisäänkäynnistä suoraan perille. Saavutettavuus on huomioitu erityisen hyvin: tilassa on peräti kaksi pyörätuolihissiä, inva-WC ja tila on vailla kynnyksiä. Tunnelmallisessa Konserttisalissa on moderni kokoustekniikka ja induktiosilmukka.
Erään kävijän mukaan Villa Vinden on Turun suojaisin kokouspaikka, jossa voi työskennellä ja kokoontua aivan omassa rauhassa.
Villa Vindenin läheisyydessä on Vartiovuoren upeat maisemat kokousten oheisohjelmiin, vaikka taukojumppaan tai kävelylle. Naapurissa sijaitsee myös kiinnostavaa paikallista historiaa ja opastettuja kierroksia tarjoava Luostarimäen museo. Kauppatorille ja ydinkeskustaan kävelee noin vartissa ja matka on erityisen kaunis maisemiltaan.

Villa Vindenillä on kolme vuokrattavaa kokoustilaa: kristallikruunuilla sisustettu Konserttisali, moderni kokoushuone ja tunnelmallinen yhdistyshuone. Kokemusta löytyy monenlaisten tilaisuuksien järjestämisestä: kokouksia, juhlia, syntymäpäiviä, muistohetkiä, joulujuhlia, vappuillallisia, vuosikokouksia ja henkilöstökoulutuksia on toteutettu jo vuosia. Vintillä panostetaan maukkaaseen lähiruokaan ja anniskeluoikeudet löytyvät myös.

Tilat

  • Yhdistyshuone: paikkamäärä n. 15 (pöytä)
  • Kokoushuone: paikkamäärä n. 30 (teatteri), n. 25 (pöytä)
  • Konserttisali: paikkamäärä n. 70 (teatteri), n. 45 (pöytä)
  • Kahvila: paikkamärä n. 30 (pöytä)