Villa Wolaxin tie 40
21620 Kuusisto
+358 40 533 1469
Aatelisherra Johan Oswald Wasastjernan Kuusistoon vuonna 1899 rakennuttama rakkaudella hoidettu villa sijaitsee luonnonkauniissa saaristomaisemissa. Villa Volax tarjoaa tilavat ja valoisat puitteet unohtumattomille juhlille, kokouksille ja tapahtumille ympäri vuoden. Ryhmille on tarjolla myös yöpymismahdollisuus. Uudet, puilla lämpiävät rantasaunat Kommodorin rantahuvilassa ja Kapteenin saunassa lämmittävät vaativampaakin asiakasta.

Alusta loppuun uudelleen rakennetut Soling Classic -purjeveneiden kotisatama on kokous- ja tilausravintola Villa Wolax Kuusistossa, jossa niillä järjestetään purjehduskoulutuksia, kilpailuja sekä saaristopurjehduksia. Veneeseen mahtuu hyvin 4 henkilöä ja niitä voi vuokrata päiväpurjehduksiin myös ilman kipparia, veneitä on yhteensä 5 kappaletta. Tarjolla myös paljon muita aktiviteetteja ryhmille.
Villa Wolax sijaitsee kauniissa Kuusiston saaressa meren rannalla, Turun kupeessa mutta luonnon keskellä. Automatka Kuusistoon kestää n. 25 minuuttia, sovittaessa charter-vene noutaa ryhmän Aurajoen rannasta.

Tilat

  • Villan salit,juhlatila, juhlatila - paikkamäärä  110 (illallinen), 150 (cocktail)
  • Lasisali, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 30 (luokka), 50 (cocktail), 40 (illallinen), 50 (cocktail) 
  • Johannan veranta, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 16 (luokka), 24 (teatteri), 16 (illallinen), 16 (cocktail)  
  • Kapteenin rantahuvila, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 10 (luokka), 12 (illallinen)
  • Kommodorin rantahuvila, juhlatila, kokoustila - paikkamäärä 40 (luokka), 60 (teatteri), 50 (illallinen), 60 (cocktail)